Ta med din klass på virtuella äventyr!

Allt-i-ett kit för både AR och VR

Med RedboxVR får du ett allt-i-ett kit där du kan koncentrera dig på att undervisa och upptäcka spännande expeditioner med klassen.
~

Säker förvaring och laddning

Den robusta väskan säkerställer att enheterna alltid är i säkert förvar och uppladdade när du skall använda dem.

Kit för både skola och företag

Välj mellan våra kit för skola med Google expeditions eller våra skräddarsydda kit för företag.

Våra produkter för skola

VR/AR kit - 8 anv.

Google Expeditions

VR/AR kit - 15 anv.

Google Expeditions

VR/AR kit - 30 anv.

Google Expeditions

VR/AR kit - 30 anv. vagn

Google Expeditions

Ute efter andra glasögon?

Kolla in vårt senaste sortiment av kit för laddning, synkning och förvaring för de mest populära VR headseten och kontroller för kommersiellt bruk.

RedboxVr används av lärare och elever

Vad är RedBoxVR?

RedBoxVR kiten är en komplett lösning för att använda VR och AR i klassrummet. I kiten finns ett visst antal deltagarenheter (8, 15 och 30 st) och en lärarenhet, varifrån läraren guidar eleverna under expeditionerna. Lärarenheten och elevenheterna kopplas ihop via den inbyggda routern. Allt förvaras säkert och laddas i väskan så när det är dags för en ny expedition kan fokus ligga på att utforska nya expeditioner snarare än att få tekniken att fungera. Kräver inget internet för att fungera.

Deltagarenheter

Samtliga deltagare får egna glasögon med en tillhörande Full HD 5.5″-skärm som synkas med styrenheten. Glasögonen är certifierade av Google.

Styrenhet

Med styrenheten kan du bestämma vad som ska hända i deltagarnas glasögon. Rita eller skapa fokuspunkter för att förtydliga det du vill förmedla.

Laddning

Samtliga enheter laddas i väskan och en inbyggd fläkt säkerställer att väskan hålls nedkyld. Allt för optimal säkerhet. IEC/EN 60335 compliant. 

Router

Den inbyggda routern skapar ett 5Ghz WiFi som synkar alla enheter med styrenheten. Du kan alltså jobba helt oberoende av en externt nätverk.

Varför använda VR /AR i skolan?

Besök Stora Barriärrevet eller ytan på Mars

Med Google Expeditions kan du som lärare ta med dig eleverna på uppslukande virtuella resor samtidigt som du guidar, styr och håller ihop pedagogiken.

Google Expeditions kits från RedboxVR är en allt-i-ett-lösning som möjliggör fördjupande virtuella utflykter som engagerar, utbildar och stimulerar inlärning.

Utflykter till ”virtually anywhere”

Från Machu Picchu till Antarktis till den Internationella rymdstationen!

Vad vill du utforska med klassen?

Varför Homido Grab Viewer?

Upptäck den virtuella världen med ”Homido Grab Viewer” som är testade och certifierade av Google.

Homido Grab Viewer passar perfekt till Google Expeditions där tanken är att man jobbar med expeditionerna i korta sekvenser – man tittar – tar av – svarar på frågor och tittar igen osv.

De är enkla att använda och uppfyller säkerhetskraven för yngre deltagare.

Skapa eget VR innehåll!

Lägg till ett inspelningskit med Ricoh Theta V 360° kamera för att skapa ditt eget virtuella material med Google’s nya VR Tour Creator.

Låt eleverna skapa eget VR material och presentera för varandra. Ni använder ert GSuite konto för att skapa och redigera materialet i Tour Creator. När du sparar kommer det automatiskt att läggas till under Bibiliotek/Mina Rundturer i Google Expeditions och under ert konto.

Theta V och Tour Creator gör det också möjlig att skapa och dela VR material via Poly, Google’s online bibiliotek av 3D innehåll.

Upptäck världen nu!

Nu mer är 1000 expeditioner!

Med hjälp av Google Expeditions kan elever utforska platser utan ämna klassrummet. Expeditions gör det möjligt för lärare att guida sina ”utforskare” via 3D-bilder i 360 grader och visa intressanta sevärdheter under resans gång.

Videokonferenslösningar
MaxHub
eGlass den nya whiteboarden
HoverCam
Dokumentkamera
HoverCam
Interaktivt golv
NetBoard Portable
VR system till skola och företag
RedBoxVR
Fodral till iPads och Chromebooks
MaxCases
Manuella stativ till touchskärmar
BalanceBox
Motoriserade stativ till touchskärmar
eBox
Hörlurar/headsets till skolan
AVID