Ta med din grupp på virtuella äventyr!

Allt-i-ett kit för både AR och VR

Med RedboxVR får du ett allt-i-ett kit där du kan koncentrera dig på att undervisa och upptäcka spännande expeditioner med klassen. 

~

Säker förvaring och laddning

Den robusta väskan säkerställer att enheterna alltid är i säkert förvar och uppladdade när du skall använda dem.

Kit för både skola och företag

Välj mellan våra kit för skola med Google expeditions eller våra skräddarsydda kit för företag.

Skräddarsydda VR kit 

Vi skapar skräddarsydda kit med de enheter som ni efterfrågar. Kolla in vårt senaste sortiment av kit för laddning, synkning och förvaring för de mest populära VR headseten och kontroller för kommersiellt bruk.

 

Pico G2 kit

15 användare

Pico G2 kittet har skapats med målet att göra högkvalitativ VR prisvärd och enkel. Dess innovativa design ger användarna en allt-i-ett VR-lösning, med en robust förvaringsväska med inbyggd laddning och kontrollerlagring, som är helt fristående och varken kräver telefon eller dator!

Artikelnr: RBVR-PG2-15 Kategori:

Pico Globin G2 allt-i-ett kit

10 användare

Pico Globin G2 kittet har designats för kommersiell VR-utbildning, bland annat inom blåljusyrken, men kan skräddarsys för din applikation. I kitet ingår en surfplatta och med den inbyggda router kan man från denna styra de övriga enheterna (ingen kontrollerlagring ingår i detta kit).

Artikelnr: RBVR-PGG2-10 Kategori:

Pico Globin kit

15 användare

Pico G2 kittet har skapats med målet att göra högkvalitativ VR prisvärd och enkel. Dess innovativa design ger användarna en allt-i-ett VR-lösning, med en robust förvaringsväska med inbyggd laddning och kontrollerlagring, som är helt fristående och varken kräver telefon eller dator!

Artikelnr: RBVR-PG-15 Kategori:

Mirage Solo Kit

6 användare

Mirage Solo är världens första standalone Daydream VR Headset. Upplev en uppslukande virtuell verklighet med Google’s WorldSense™ teknologi utan sladdar, separat dator eller telefon. I kittet ingår sex enheter med kontroller samt en robust förvaringsväska med inbyggd laddning.

Artikelnr: RBVR-MS-6 Kategori:

Mirage Solo Cart

15 användare

Mirage Solo är världens första standalone Daydream VR Headset. Upplev en uppslukande virtuell verklighet med Google’s WorldSense™ teknologi utan sladdar, separat dator eller telefon. I kittet ingår 15 enheter med kontroller samt en robust och smidig förvaringsvagn med inbyggd laddning.

Artikelnr: RBVR-MS-15 Kategori:

Oculus Go Kit

10 användare

Oculus Go är VR-glasögon gjorda för att passa dig. Med justerbara remmar och tyg som andas ger de dig bästa komfort. Glasögonen är helt fristående och kräver varken sladdar eller dator. I kittet ingår 10 glasögon med kontroller som förvaras i en robust väska med inbyggd laddning.

Artikelnr: RBVR-OG-10 Kategori:

Samsung Gear VR

16 användare

16 Samsung Gear VR-glasögon inklusive kontroller med 16 telefoner och samt en styrenhet. Dessutom ingår 16 Sony MDR-ZX hörlurar och en integrerad router som kopplar samman enheterna trådlöst. Robusta förvaringsväskor som både laddar och håller enheterna i säkert förvar.

Artikelnr: RBVR-SG-16 Kategori:

Homido V2

15 användare

I kittet ingår 15 deltagarenheter samt en styrenhet. Den inbyggda routern gör det möjligt för dig att styra samtliga enheter från styrenheter för att skapa gemensamma upplevelser. Robust förvaringsväska ingår med integrerad laddning.

Artikelnr: RBVR-HV2-15 Kategori:

Allt-i-ett AR Kit

6 användare

Ett allt-i-ett AR-kit som inkluderar sex deltagarenheter, sex selfie-sticks och en styrenhet. Väskan har integrerad laddning samt egen router som gör att du inte behöver någon internetuppkoppling för att styra och använda enheterna.

Artikelnr: RBVR-AR-6 Kategori:

Skapa eget VR innehåll!

Lägg till ett inspelningskit med Ricoh Theta V 360° kamera för att skapa ditt eget virtuella material med Google’s nya VR Tour Creator.

Theta V och Tour Creator gör det också möjlig att skapa och dela VR material via Poly, Google’s online bibiliotek av 3D innehåll.

Dokumentkamera

HoverCam

Solo 8 Plus

U-800

Ultra 10

Interaktivt golv

NetBoard Portable 

NBPK-S8

NBPK

NBPL

Fodral

MaxCases

Fodral till iPads

Fodral till Chromebooks

Väskor

Hörlurar

AVID

AE-54 

AE-55

AE-55 USB 

AE-42

Programmering

Kano

PC-kit

Disney Frozen 2-kit

Star Wars-kit

Höjdjusteringssystem

Balance Box

BalanceBox 400

BalanceBox 650

Winx

E-Box Golvstativ

E-Box Väggstativ

E-Box Bord

Digitala lärarstationer

HoverCam Pilot

eGlass

Pilot X

Pilot 5 

Pilot 3

 

 

VR-system

RedBoxVR

VR-kit Small 

VR-kit Standard

VR-kit Large

VR-kit Large Vagn

VR-kit Kommersiella

Mentometer

TurningPoint

TurningPoint RF-LCD

TurningPoint QT-2

TurningPoint Mobilapp