Interaktiv skrivtavla – på golv, bord och vägg!

Vad är NetBoard Portable?

Netboard Portable är en allt-i-ett-lösning som består av en interaktiv projektor och en kraftfull ultrakompakt PC monterad på ett specialtillverkat stativ. Stoppa i sladden i vägguttaget och vips så har du en interaktiv yta på golvet, bordet eller väggen.

Gör allt du kan göra med en dator och projektor. Elever och pedagoger kan skriva, räkna och läsa och interagera intuitivt med olika typer av utbildningsmaterial, som lärande spel, titta på filmer, webbsidor etc. Med NetBoard Portable kan eleverna utveckla sina motoriska, kognitiva och sociala färdigheter.

Har ni redan en NetBoard Portable? Kolla här för att få tips på vad ni kan göra.

1

Mobil och Flexibel

Välj den yta som du tycker passar bäst att projicera på idag – GOLV, VÄGG eller BORD. Flytta mellan olika rum och fastigheter med den medföljande vagnen. Kräver ingen fast installation.

Komplett lösning

Gör allt du kan göra på en PC och projektor. Kommer komplett med dator och mjukvaror för att komma igång direkt. Extra HDMI ingång för att ansluta iPad eller extern dator.
j

Interaktiv

Rita, skriv, räkna, titta på film, och spela lärande spel. Matta för projicering på golv ingår och två interaktiva pennor för två samtidiga användare. Anslut dokumentkamera Hovercam Solo 8 för högläsning, visa bilder och spela in film.

 

Våra produkter

NBPK-S8

Komplett Netboard Portable med dokumentkameran HoverCam Solo 8.

NBPK

Komplett Netboard Portable med dator, ställning och interaktiv projektor.

NBPL

Netboard Portable utan dator. Ingår stativ för egen dator.

Dokumentkamera HoverCam Solo 8

Anslut dokumentkameran till datorn på NetBoarden och du kan använda den för högläsning, bläddra i en bok tillsammans, ta bilder för att dokumentera olika elevarbeten och visa olika objekt. Förstora för att titta på detaljer eller för att spela in en film med ljud. Det du lägger under kameran kommer att visas på ytan du valt att projicera bilden på dvs på golvet, bordet eller väggen.

Mjukvaror ingår

När man köper NBPK-S8 eller NBPK ingår en dator som kommer med ett antal mjukvaror installerade. Allt för att det skall vara enkelt att komma igång och börja använda den. Det finns mjukvaror för att kunna skriva, rita och räkna. Olika mjukvaror för att arbeta med pedagogiska spel. Titta under respektive produkt för att få ytterligare information om vilka mjukvaror som ingår. 

Videokonferenslösningar
MaxHub
Manuella stativ
BalanceBox
Motoriserade stativ
eBox
Portabel skärm
SideTrak
Mobilt stativ konferenskamera
YooCam
Dokumentkamera
HoverCam
eGlass den nya whiteboarden
HoverCam
Interaktivt golv
NetBoard Portable
VR-lösningar till skola
RedBoxVR
Hörlurar/headsets till skolan
AVID
Headsets till företag
VT Headsets
Laddvagnar och laddskåp
Parotec
Trådlös HDMI-transceiver
Beamio