Digital lärarpulpet – en allt-i-ett lösning!

1

Smidig

Undervisa från den del av klassrummet som passar dig och eleverna bäst. Podiet har hjul som för den enkel att förflytta. 

Bevara kontakten med klassen!

Med HoverCam Pilot kan läraren alltid ha ansiktet mot eleverna. Från bordet kan du styra allt som visas på skärmen bakom dig utan att du behöver vända ryggen mot eleverna och förlora kontakten med klassen.

Trådlös

Piloten kopplar trådlöst till din projektor eller interaktiva tavla samt till dina högtalare.

Våra produkter

Pilot X

Pilot 5

Pilot 3

En allt-i-ett-lösning!

Framtidens klassrum är här! Hovercam Pilot är en digital lärarpulpet, där dator och dokumentkamera är integrerade i en enhet som sedan trådlöst ansluter till en projektor eller interaktiva tavla. Från bordet kan läraren styra allt som händer på skärmen bakom utan att behöva vända ryggen mot eleverna. En allt-i-ett lösning som främjar kontakten mellan lärare och elev.

Dator

Kraftfull dator med Windows 10 och touch! Visa powerpoints, videoklipp eller hur man källgranskar en websida. Använd den som din whiteboard och allt du skriver streamas direkt till projektorn så hela klassen kan se.

Dokumentkamera

Med dokumentkameran kan du visa, fota och filma allt det som inte är digitalt. Med kameran kan du zooma in på de allra minsta detaljerna och tillsammans med klassen kan du studera elevexempel eller visa experiment så alla kan se! 

Podium

Det höj- och sänkbara podiet, som du dessutom kan tilta, skapar en ergonomisk arbetsmiljö. Hjulen gör att du smidigt kan flytta bordet och undervisa från den plats som passar er bäst!

Trådlös streaming

Kommer med HoverCams patenterade punkt-till-punkt wifi teknologi, HoverCast. Kräver ingen anslutning till skolan nätverk för att fungera. Både video och ljud skickas trådlöst mellan Piloten och skärmen. Vid användande av touchskärm blir touch funktionen dubbelriktad dvs du kan rita på både Piloten och på touchskärmen. 

Den nya vs den gamla skolan

Med HoverCam Pilot slipper du klumpiga podium och mängder med sladdar till projektorer, högtalare och dokumentkameror. Här är allt integrerat och bild och ljud kopplar trådlöst till de system ni redan har i era klassrum.   

Dokumentkamera

HoverCam

Solo 8 Plus

U-800

Ultra 10

Interaktivt golv

NetBoard Portable 

NBPK-S8

NBPK

NBPL

Fodral

MaxCases

Fodral till iPads

Fodral till Chromebooks

Väskor

Hörlurar

AVID

AE-54 

AE-55

AE-55 USB 

AE-42

Programmering

Kano

PC-kit

Disney Frozen 2-kit

Star Wars-kit

Höjdjusteringssystem

Balance Box

BalanceBox 400

BalanceBox 650

Winx

E-Box Golvstativ

E-Box Väggstativ

E-Box Bord

Digitala lärarstationer

HoverCam Pilot

eGlass

Pilot X

Pilot 5 

Pilot 3

 

 

VR-system

RedBoxVR

VR-kit Small 

VR-kit Standard

VR-kit Large

VR-kit Large Vagn

VR-kit Kommersiella

Mentometer

TurningPoint

TurningPoint RF-LCD

TurningPoint QT-2

TurningPoint Mobilapp